Water lilys Lumpeet Tero Hintsa

RAINDROPS ON THE WATER LILYS

Sain eilen kokeneemman lampikuvaajan seuraksi Lehtimäelle pienelle suolammelle. Kaverilla oli mukana märkäpuku ja snorklausvarusteet sekä minulle kahluuhousut. Poikani oli myös mukana reissussa varusteena pelastusliivit. Kiskaisin kahluuhousut jalkaan ja lähdin Olympuksen Tough TG-4:n kanssa lampeen. Suolammen turvemätäsreuna petti heti alkuun ja kaaduin lampeen. Tuli samalla uitua ensimmäistä kertaa tänä kesänä ja täysillä kahluuhousuilla! Olimme lammella sateen jälkeen tarkoituksena kuvata sadepisaroita lumpeen kukkien päällä ja lumpeita veden alta. Sadepisarakuvista tuli tosi hyviä, Olympuksen kehuttu makrokuvaus on kyllä tosi tarkka, vaikka kädet rupesivat loppuajasta jo melkolailla tärisemään.

Uintivideo löytyy Kuvakulmilla -blogin facebook-sivuilta.

Water lilys Lumpeet Tero Hintsa
Lumpeet kukkivat todella kauniisti ja sadepisarat kruunasivat kukinnan.
Water lilys Lumpeet Tero Hintsa
Lummetta on mahdotonta päästä kuvaamaan läheltä ellei mene itse veteen, vaiva kuitenkin kannattaa, kukat ovat tosi kauniita.
Water lilys Lumpeet Tero Hintsa
Veden pintakalvon tuntumasta kuvattu kukka.

2 thoughts on “RAINDROPS ON THE WATER LILYS

  1. […] Liekkejä löytyy lumpeista lähempääkin. Jokainen lumpeen kukka näyttää olevan erilainen, kuten lumihiutaleet. Ainakin itse pystyn hyvin kuvittelemaan nuotion näihin kukkiin! Tämänkin jutun kuvat on muiden Kuvakulmilla -blogin vesikuvien tapaan otettu Olympuksen TG-4:lla. Tutustumisen arvoinen kamera, jonka löytää Seinäjoella ainakin Fotoformasta. Aikasemmat lummekuvat voit katsoa täältä. […]

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s