About me

Tervetuloa Kuvakulmilla blogiin!

Olen seinäjokelainen harrastajavalokuvaaja. Innostuin valokuvauksesta vajaa 10 vuotta sitten. Aluksi kuvasin kaikkea mahdollista. Vähitellen huomasin kuvaavani yhä enemmän luontokuvia. Innostus johti blogin perustamiseen tammikuussa 2015.

Vesiputousten kuvaaminen ja bongaus on yksi suurimmista intohimoistani. Blogin kolmen ensimmäisen toimintavuoden aikana olen kuvannut 27 vesiputousta. Laajemman haastatteluni vesiputousten kuvaamisesta löydät Suomen vesiputoukset -sivustolta.

Viime aikoina poikani on innostanut minua kuvaamaan urheilua. Paini, salibandy, jalkapallo ja moottoriurheilu tulevat jatkossa näkymään aiempaa enemmän Kuvakulmilla.

Bloggaan myös Retkipaikassa. Retkipaikka on Suomen suosituin retkeilysivusto. Sivustolla vierailee vuosittain lähes miljoona kävijää.

Valokuvauksessa mentoreitani ovat ammattivalokuvaaja, veljeni Antti Hintsa ja seinäjokelainen valokuvausliike Foto-Forma. Ilman asiantuntevaa apua en olisi päässyt työn ohella harrastuksessani näin pitkälle.

Kuvaan tällä hetkellä Olympuksen kameroilla OM-D E-M1 Mark II ja Tough TG-4  sekä Samsungin S8+ -kännykällä ja GEAR360 -kameralla. Lisäksi minulla on käytössä Fujifilmin Instax -kamera.

Haluatko käyttää Kuvakulmilla -blogin kuvia verkossa tai julkaisuissa? Kiinnostaako yhteistyö Kuvakulmilla-Blogin kanssa? Onko sinulla kysyttävää kuvauspaikoista tai muusta blogiin liittyvästä? Ota kiitos yhteyttä oheisella yhteydenottolomakkeella.

sdr

Nautitaan valokuvista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s