Pääskynen Swallow Tero Hintsa

SWALLOWS ON BLUE SKY

Yritin kuvailla lentäviä pääskysiä Seinäjoen Kyrkösjärvellä. Pääskyset tuntuvat lentävän läheltä ja ajattelinkin niiden olevan helppoja kuvattavia. Totuus osoittautui päinvastaiseksi, ilmeisesti sekä haara- että tervapääsky lentävät yli 100 km/h. Lisäksi pääskyset pystyvät tekemään tosi jyrkkiä ja nopeita mutkia lentäessään.

Pääskynen Swallow Tero Hintsa
Tämä pääskynen vaihtoi äkisti lentosuuntaa alaspäin.
Pääskynen Swallow Tero Hintsa
Sininen taivas on tosi hieno tausta lentävälle pääskylle.
Pääskynen Swallow Tero Hintsa
Tämä kuva olisi ollut paras tästä sarjasta, mutta ei tarkentunut kunnolla.

One thought on “SWALLOWS ON BLUE SKY

  1. Voiko ihminen olla ihan rehellinen? No voi! Kuvat ovat hienoja, mutta jostain syystä olen lapsesta asti inhonnut/kammoksunut/ällönnyt lintuja. Vihani on nyt vaan kasvanut tämän vuotisten harakan penikoidan kautta. Hyppivät ja kisailevat peltikatollamme joka aamu klo 05.00 alkaen. Ääni muistuttaa puolijoukkueen jalkapallopeliä katolla. Eilen sijoitimme katolle 3 muovikäärmettä yhden krokotiilin sekä yhden sarvikuonon. Tänään aamulla oli rauhaisaa. En usko että kovin pitkään koska uskon harakkajoukkueen tappavan pelotteet hyvin pian.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s