Kuu ja peilauksia syksyisen järven pinnasta

Viime viikot ovat kuluneet uuden kameran opettelussa. Hankin Panasonicin Lumix GX7:n tilalle Sony A7 Mark II täyskennoisen kameran. Käyttölogiikka on vielä hakusessa, enkä saa kamerasta kaikkia tehoja irti.

Väritoisto on hyvää pimeässäkin yhden revotuliyön kokemuksen valossa. Sony säätää ISO-arvot luontokuvaukseen liian suuriksi omaan makuuni, mutta tästähän selviää asettamalla ISOt itse.

Toissapäivänä kuvasin ennen auringonnousua Seinäjoen Kyrkösjärvellä peilityyntä vettä ja heijastuksia. Muutamassa kuvassa näkyy ohut kuun sirppi, jonka Sony onnistui hyvin poimimaan pilvien seasta, vaikka heijastus oli tosi haalea. Varmasti kameran säädöt opittuaan vastaavasta tilanteesta saa vielä enemmän irti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s