SUNSET WITH BEAUTIFUL COTTON CLOUDS

Suosikki auringonlaskuni muodostuu reseptillä: peilityyni ilma, paljon rakoilevia pilviä ja kirkastuva horisontti. Yhdistelmä on melko harvinainen, mutta pari iltaa sitten oltiin lähellä tätä tilannetta. Kuviin osui myös 80-luvun alussa tekojärven teon yhteydessä kaadetun puun oksa. Seinäjoen Kyrkösjärven vesi on nyt todella alhaalla tulevan vuoden asuntomessujen venerannan rakentamisen vuoksi.

2 thoughts on “SUNSET WITH BEAUTIFUL COTTON CLOUDS

  1. Terve! Suosittelen sinulle todella paljon käymistä Keuruussa Horhanvirta-koskella. Kyseessä on omasta mielestäni Keski-Suomen kaunein koski. Koski virtaa kahden järven välissä sillan ali. Sen pituus on noin 40 metriä, leveys 25 metriä ja pudotuskorkeus 0,5 metriä eli erittäin pieni. Koskea on helpointa ihailla Multiantien sillalta. Se on todella kaunis. Sillan toisella puolella on tyyni järven lahti. Toisella puolella siltaa tämä järven lahti alkaa kaventua koskeksi, joka virtaa 40 metrin matkan alapuolella olevaan toiseen järveen saaden aikaan sen että kosken aiheuttama aaltoileva virtaus jatkuu vielä pitkälle järven selälle. Koski ei ole suuri, käytännössä pelkää niva, mutta se on omasta mielestäni Keski-Suomen kaunein koski. Vesi ”aaltoilee” niin kauniisti. Todella hieno paikka keskellä Keski-Suomen sydänmaita! Voisit vaikka joskus ottaa siitä kuvia tähän blogiin! Ajo-osoite koskelle on Multiantie 927, Keuruu. T: V.K. 🙂

    Tykkää

    1. Kiitos taas vinkistä, koski on siis Multian ja Keuruun välissä. Mahtavaa saada tietoa uusista koskipaikoista. Ajan noin kerran viikossa Seinäjoki – Jyväskylä väliä, yleensä Ähtäristä Väätäiskylän kautta Petäjävedelle, täytyypä suunnata reitti joskus tuota kautta!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s