Kuvakulmilla

KUVIA LUONNOSTA – NATURE PICTURES

By

SUNSET WITH BEAUTIFUL COTTON CLOUDS

Suosikki auringonlaskuni muodostuu reseptillä: peilityyni ilma, paljon rakoilevia pilviä ja kirkastuva horisontti. Yhdistelmä on melko harvinainen, mutta pari iltaa sitten oltiin lähellä tätä tilannetta. Kuviin osui myös 80-luvun alussa tekojärven teon yhteydessä kaadetun puun oksa. Seinäjoen Kyrkösjärven vesi on nyt todella alhaalla tulevan vuoden asuntomessujen venerannan rakentamisen vuoksi.

2 Responses to SUNSET WITH BEAUTIFUL COTTON CLOUDS

 1. V.K. sanoo:

  Terve! Suosittelen sinulle todella paljon käymistä Keuruussa Horhanvirta-koskella. Kyseessä on omasta mielestäni Keski-Suomen kaunein koski. Koski virtaa kahden järven välissä sillan ali. Sen pituus on noin 40 metriä, leveys 25 metriä ja pudotuskorkeus 0,5 metriä eli erittäin pieni. Koskea on helpointa ihailla Multiantien sillalta. Se on todella kaunis. Sillan toisella puolella on tyyni järven lahti. Toisella puolella siltaa tämä järven lahti alkaa kaventua koskeksi, joka virtaa 40 metrin matkan alapuolella olevaan toiseen järveen saaden aikaan sen että kosken aiheuttama aaltoileva virtaus jatkuu vielä pitkälle järven selälle. Koski ei ole suuri, käytännössä pelkää niva, mutta se on omasta mielestäni Keski-Suomen kaunein koski. Vesi ”aaltoilee” niin kauniisti. Todella hieno paikka keskellä Keski-Suomen sydänmaita! Voisit vaikka joskus ottaa siitä kuvia tähän blogiin! Ajo-osoite koskelle on Multiantie 927, Keuruu. T: V.K. 🙂

  Tykkää

  • terohintsa sanoo:

   Kiitos taas vinkistä, koski on siis Multian ja Keuruun välissä. Mahtavaa saada tietoa uusista koskipaikoista. Ajan noin kerran viikossa Seinäjoki – Jyväskylä väliä, yleensä Ähtäristä Väätäiskylän kautta Petäjävedelle, täytyypä suunnata reitti joskus tuota kautta!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Revontulia

by Liisa Peltonen

Tapio Osala

Vaasasta ja vähän muualtakin

annabel claire

writer | traveller | coffee enthusiast

KEAN RETKI

Kaupunkilaisneito etsii luontoaan

Dusty Hiking Boots

Adventures on the trail in the kitchen

Retkipaikka

Lähiretkeilyä ja mielenrauhaa

Mielikuva

Kuvaan kaikkea, mitä mä nään, ja mitä tunnen sisällä pään.

La Posada de Cuispes

Change the way you travel, sustainable tourism

Stu Gallagher Photography

Upstate, NY photography

Totaalisen pihalla / Totally out

Sekalaisia kertomuksia kiipeilystä, talvivaelluksista ja niihin liittyvistä asioista sekä aivopieruista / Random stories of climbing and winter skihikes and things related to those // Follow me on twitter @LauriHilander

Korpijaakko

- my personal views on all walks of outdoor life

Anssin melontablogi

Miten värikäs muovinpala voikaan sopia näin hyvin luontoon!

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen blogi

Näkökulmia elinkeinoelämään, liikenteeseen ja ympäristöön Etelä-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla

Rento retkeilijä

Metsäretkiä ja luontopolkuja kamera kaulassa

Retket Suomen luontoon

luonnollisesti suomalainen

Löytöretkiä lähelle

Kuudestaan ry:n ylläpitämä retkeilysivusto

%d bloggers like this: