Stihl sahaa turvahousuihin

Chainsaw safetywear test

Näin tällä viikolla ensimmäistä kertaa moottorisahan turvahousuihin sahaamisen. Testi tehtiin Stihlin ms 200 sahalla. Testissä sahalla sahattiin täysillä kierroksilla turvahousuihn, jotka olivat reiden kokoisen puun päälle puetut. Kuvasarjasta näkee hyvin miten saha alkaa vetää housua kurttuun, mutta tukkeutuu lähes välittömästi. Viimeisistä kuvista näkee miten umpijumiin saha menee turvahousuihin sahattaessa. Testissä saha ei mennyt housun läpi, eli jalka säilyy täysin koskemattomana. Ei muuta kuin metsurinhousut kaikille jalkaan!

Stihl sahaa turvahousuihin Stihl sahaa turvahousuihin Stihl sahaa turvahousuihin Stihl sahaa turvahousuihin Stihl sahaa turvahousuihin Stihl sahaa turvahousuihin Stihl sahaa turvahousuihin Stihl sahaa turvahousuihin Stihl sahaa turvahousuihin Stihl sahaa turvahousuihin Stihl sahaa turvahousuihin Stihl sahaa turvahousuihin Stihl sahaa turvahousuihin Stihl sahaa turvahousuihinStihl turvahousuihin sahaamisen jälkeen Stihl turvahousuihin sahaamisen jälkeen Stihl turvahousuihin sahaamisen jälkeen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s