GYMSTICK PANORAMA FRAMILLA

21 3 2015 (1) 21 3 2015 (2)_edited-1 21 3 2015 (3) 21 3 2015 (4) 21 3 2015 xperia z3

Tänään löytyi hyvää käyttöä Gymstick kiertoliikelaudalle. Monet kamerat osaavat yhdistää panoraamakuvia peräkanaa otetuista kuvista. Usein kameran kääntäminen kuitenkin aiheuttaa kuviin katkoksia tai vähintään epätarkkuuksia. Lähes joka taloudesta löytyvä keskivartalon lihasten kiertoliikeharjoitteluun tehty jumppalaite ratkaisee tämän ongelman loistavasti. Kamera vaan laitteen päälle ja panoraamailemaan. Nämä kuvat on tänään Seinäjoen Framilta napattuja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s