Uutuusjulkaisu Etelä-Pohjanmaan kauneimmista luontokohteista!

Outdoors Etelä-Pohjanmaa -luontokohteet tunnetuksi hanke päättyi marraskuun lopussa. Hanke tuki luontomatkailua ja sen parissa toimivia yrittäjiä. Saimme nauttia esimerkiksi hankkeen järjestämistä työpajoista. Itselleni hankkeen järjestämät tapahtumat mahdollistivat verkostoitumisen lähialueen luontomatkailuväen kanssa. Suuret kiitokset hanketyöntekijöille ja kaikille mukanaolleille!

Outdoors Etelä-Pohjanmaa -hankkeen julkaisussa ”Luontoreiteiltä kansainvälisille matkailumarkkinoille” nostetaan esille Etelä-Pohjanmaan luontoreittejä ja -matkailua.

Outdoors Etelä-Pohjanmaan nettisivuilla kerrotaan julkaisusta:

”Ääneen ovat päässeet niin luontokohteita matkailupalveluissaan hyödyntävät matkailuyrittäjät, luontoreittien ylläpitäjinä toimivat kuntien ja kaupunkien edustajat, rahoittajat kuin yhdistystoimijat. Kaikilla näillä toimijoilla on erittäin merkittävä rooli luontoreittiemme olemassa olon ja kunnossapidon kannalta. Julkaisuun ovat kirjoittaneet valtakunnallisen Outdoors Finland -hankkeen projektipäällikkö Pirjo Räsänen, tarinallistamisen asiantuntija Anne Kalliomäki, luontoretkeilijä ja Retkipaikan bloggari Tero Hintsa, Kyrönjoen Koskihäjyjen Anssi Orrenmaa,luontomatkailuyrittäjä Ismo Nousiainen sekä Lauhanvuori-Hämeenkangas -hankkeen projektipäällikkö Terttu Hermansson sekä Jennika Hakola SeAMKista. Lisäksi hankkeessa mukana olleita toimijoita on haastateltu. Julkaisussa pohditaan luontomatkailun monien mahdollisuuksien hyödyntämistä maakuntamme luontoreiteillä.”

Julkaisu on luettavissa täällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s