FROZEN SUNSET ON THE LAKE KYRKÖSJÄRVI

Jäätynyt auringonlasku Seinäjoki Kyrkösjärvi Tero HintsaJäätynyt auringonlasku Seinäjoki Kyrkösjärvi Tero HintsaJäätynyt auringonlasku Seinäjoki Kyrkösjärvi Tero HintsaJäätynyt auringonlasku Seinäjoki Kyrkösjärvi Tero HintsaJäätynyt auringonlasku Seinäjoki Kyrkösjärvi Tero Hintsa

Joulun myrskyt ja vielä silloin jäätymätön Kyrkösjärvi hyydyttivät rantojen kasvit paksuun jäähän. Rantakivet ovat myös paksun jään peitossa, kuvissa kiviä auringonlaskussa Olympuksen TG4:lla ikuistettuna.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s