DEVILS GRAVE/HITONHAUTA CANYON AT LAUKAA

Laukaan Hitonhauta on näkemisen arvoinen rotko. Rotkon pituus on noin 800 metriä ja korkeus 10-20 metriä. Leveys vaihtelee. Koko rotkon läpi pystyy kävelemään. Poikkesin paikalla eilen illalla, kokonaisuudessaan kävelyä kertyy sen verran että pari tuntia kannattaa varata paikkaan tutustumiseen ja ihailuun. Varmasti lasten tai vaikka työporukan kanssa paikan päällä voi viettää helposti koko päivän. Sen verran näyttävä alue Hitonhauta oli, että palaan sinne kuvaamaan varmasti toisenkin kerran. Katso myös videot hitonhaudalta youtubesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s