Muilusenpuro Lehtimäellä 2.5.2015 Tero Hintsa

BEAUTIFUL STREAM IN THE MIDDLE OF THE FOREST – MUILUSENPURO LEHTIMÄELLÄ

Muilusenpuro on todella kaunis alue Kuortaneen ja entisen Lehtimäen kunnan rajamailla. Alue on luonnontilaisen kaltainen erilaisine sammaleineen ja puroalueen kosteikkoineen. Alue on rauhoitettu Lehtimäen kunnanhallituksen vuonna 1987 tekemällä päätöksellä. Muilusenpurolla on kota ja wc. Kodan ympäristön viihtyvyyttä heikentää läheinen Alajärven kaupungin teettämä päätehakkuu. Rauhoitusalueen ja päätehakkuun väliin on onneksi jätetty suojakaista ja varsinainen puroalue on edelleen hyvin suojassa.

Kannattaa ehdottomasti tutustua Muilusenpuroon. Puroalue on kuin suoraan satukirjasta. Puron törmiltä löytyy myös hauskoja pieniä vesiputouksia. Kuvailin harmaasuotimella (Pro1 Digital ND8). Vastavalosuojaa minulla ei ole, mutta nyt senkin hankinta tulee ajankohtaiseksi, sen verran ”palloja” tuli noihin vesiputouskuviin.

Muilusenpuro Lehtimäellä 2.5.2015 Tero Hintsa Muilusenpuro Lehtimäellä 2.5.2015 Tero Hintsa Muilusenpuro Lehtimäellä 2.5.2015 Tero Hintsa Muilusenpuro Lehtimäellä 2.5.2015 Tero Hintsa Muilusenpuro Lehtimäellä 2.5.2015 Tero Hintsa Muilusenpuro Lehtimäellä 2.5.2015 Tero Hintsa Muilusenpuro Lehtimäellä 2.5.2015 Tero Hintsa

One thought on “BEAUTIFUL STREAM IN THE MIDDLE OF THE FOREST – MUILUSENPURO LEHTIMÄELLÄ

  1. […] Ensimmäinen vierailluni Muilusenpurolla 2.5. teki niin suuren vaikutuksen, että päätin käydä vielä kevään sulamisvesien aikana uudelleen paikan päällä. Sunnuntaina 17.5. oli puolipilvistä. Pari pientä vesiputousta virtasivat edelleen. Varmasti kuivuvat kesällä. Nyt sain otettua kuvat ilman heijastuksia. Aiemmat kuvat löydä täältä. […]

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s